Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > De Groot Decoraties regelt ook interieurbeplant...

De Groot Decoraties regelt ook interieurbeplanting op kantoor!

Thuis bent u langer, kiest u uw eigen inrichting en heeft u een heel eigen ritme van leven en hoe u uw leefruimte onderhoudt. Op uw werk voelt u zich meestal niet verantwoordelijk voor de hele werkomgeving, hooguit voor uw werkplek indien u een vaste werkplek heeft. Dus werkt u in een groter gebouw en op meerdere verdiepingen, dan is de kans groot dat er één persoon verantwoordelijk gesteld moet worden voor het verzorgen van de beplanting. En liever wilt u zich focussen op de kerntaken van het bedrijf, niet op het verzorgen van het interieur.

Sfeervolle werkomgeving dankzij kantoorplanten

Echte kantoorplanten leveren helaas vaak problemen op. Doordat u er veel van nodig hebt om in een grotere ruimte sfeer aan te brengen is het aankopen van echte kantoorbeplanting een prijzige zaak. Daarnaast hebben echte planten een bepaalde hoeveelheid zuurstof en daglicht nodig en in uw kantooromgeving is er eerder een overvloed aan kunstverlichting. Ook wordt door het bewegen van personeel over de werkvloer vaak een tocht gecreëerd die niet alle planten prettig vinden. En in het weekend zijn de meeste kantoren gesloten en dan gaat de temperatuur in de winter niet op dezelfde stand als wanneer er medewerkers aanwezig zijn. Echte kantoorplanten kunnen hier slecht tegen en vaak ziet u dan alleen in een entreehal of bij de receptie een echte plant die makkelijk te vervangen is. De rest van de werkomgeving wordt door het ontbreken van interieurgroen vrij zakelijk en ongezellig. Om geen dief van je eigen portemonnee te zijn is het kopen van kunstplanten voor op kantoor een slimme optie!

Het gemak van kunstplanten op kantoor

Om hetzelfde sfeervolle effect van echte kantoorplanten te bereiken, maar weinig onderhoud te hoeven plegen, kunt u gebruik maken van kunstplanten op kantoor. Zo heeft u niet de zorgen van het aanschaffen en in leven houden van uw kantoorbeplanting. Wat u wel bereikt zijn de positieve effecten van interieurbeplanting op kantoor. Wist u dat alleen de kleur groen al een rustgevend effect heeft op mensen? Daarnaast kunt u kunstplanten voor op kantoor nauwelijks nog onderscheiden van echte planten. Regelmatig ziet u mensen een kunstplant water geven of aan het blad voelen naar de echtheid.

Toepassingen van interieurbeplanting voor kantoor

Kantoorplanten zijn er in alle vormen en maten. U kunt ze als afscheiding van een vergadergedeelte in een open ruimte plaatsen. En verwerkt u ze in verrijdbare plantenbakken, dan schuift u ze na een meeting ook zo weer aan de kant. In veel open kantoorruimten wordt door middel van interieurbeplanting een scheiding tussen teams aangegeven. Of u bepaalt hiermee een bepaalde looproute over de verdieping. Behalve dat u een ruimte of deel van een ruimte afschermt qua inkijk, verminderen kantoorplanten ook het geluid. In alle opzichten levert het plaatsen van kunstplanten op kantoor een win-win situatie op. Nu wilt u alleen nog onderzoeken welke planten het best in uw werkomgeving passen. Neem daarom snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan kunstplanten!

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug