Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > De Groot Decoraties Levert Kunstplanten voor Ro...

De Groot Decoraties Levert Kunstplanten voor Roomdividers in het Nieuwe Opleidingscentrum van Action

De Groot Decoraties Levert Kunstplanten voor Roomdividers in het Nieuwe Opleidingscentrum van Action

De Groot Decoraties Levert Kunstplanten voor Roomdividers in het Nieuwe Opleidingscentrum van Action

Het nieuwe opleidingscentrum van Action in Zwaagdijk-Oost straalt een frisse en moderne sfeer uit dankzij de kunstplanten van De Groot Decoraties. Als vaste klant, die regelmatig zijn kantoren en kantines laat beplanten door De Groot Decoraties, heeft Action opnieuw gekozen voor hun hoogwaardige kunstplanten om de ruimte te verfraaien en een aangename leeromgeving te creëren.

Prachtige Roomdividers: De Groot Decoraties heeft stijlvolle roomdividers geleverd, voorzien van weelderige kunstplanten, die niet alleen levens echt zijn, maar ook functioneel. De roomdividers scheiden verschillende zitplekkenwerk

.Levensechte Kunstplanten: De kunstplanten in de roomdividers zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan uit soorten zoals de monstera, Lyrata  en Calathea Deze kunstplanten voegen een vleugje groen toe aan de moderne inrichting van het opleidingscentrum, zonder het onderhoud dat echte planten vereisen en het welzijn van de medewerkers en cursisten bevordert.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Action waardeert de duurzaamheid en kwaliteit van de kunstplanten van De Groot Decoraties. Deze planten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen vervaging en slijtage, waardoor ze jarenlang meegaan zonder hun visuele aantrekkingskracht te verliezen. Dit maakt ze een kosteneffectieve oplossing voor de lange termijn.

Betrouwbare Partner: Als vaste klant van De Groot Decoraties vertrouwt Action op hun expertise en betrouwbaarheid. De samenwerking tussen beide bedrijven heeft geleid tot tal van diverse  projecten waarbij kantoren en kantines zijn verfraaid met prachtige kunstplanten

Conclusie: Dankzij De Groot Decoraties geniet het nieuwe opleidingscentrum van Action van een moderne en uitnodigende sfeer. De kunstplanten in de roomdividers zorgen voor een harmonieuze en functionele inrichting die bijdraagt aan een prettige leerervaring. De succesvolle samenwerking tussen Action en De Groot Decoraties benadrukt het belang van hoogwaardige, onderhoudsarme decoratieoplossingen in moderne bedrijfsomgevingen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug