Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Alles even prachtig met de kunstplanten bij Cam...

Alles even prachtig met de kunstplanten bij Camping de Julianahoeve

Alles even prachtig met de kunstplanten bij Camping de Julianahoeve

Wij hebben een ontzettende mooie opdracht gekregen voor het leveren van kunstplanten bij Camping de Julianahoeve in Renesse. Camping Julianahoeve bevindt zich op de beste locatie van Renesse. De camping ligt aan het 21 kilometer lange strand. Geniet van de zonsondergangen op een prachtige camping waar je de zee kunt ruiken. Wij waren dan ook gelijk in ons element toen we te horen kregen dat we voor hen aan de slag mochten gaan. Deze echte gezinscamping is zelfs geschikt voor de ouders die in tropische sferen kunnen genieten bij het zwembad met een goede kop koffie.

Een waar paradijs door onze kunstplanten

In samenspraak met Camping de Julianahoeve hebben we gekozen voor een iets wat tropische uitstraling. Zij vinden het namelijk belangrijk dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders het naar hun zin hebben. Daarom wilden zij ervoor zorgen dat ouders het gevoel hebben echt even op vakantie te zijn. Wij van De Groot Decoraties kunnen daar een perfecte bijdrage aan leveren door middel van onze kunstplanten. Overdag genieten bij het tropische zwembad en ’s avonds genieten van een heerlijk hapje met zonsondergang op een van de vele strandpaviljoenen.

Ze kunnen wel tegen een stootje

Kinderen vinden een tropisch zwembad natuurlijk helemaal geweldig. Echter moeten zowel de apparatuur als de planten dan wel tegen een stootje kunnen. Wij hebben het zwembad voorzien van kunstpalmen, bamboe en olijfbomen. Deze kunstplanten hebben we compleet geleverd met Capi kunststof plantenbakken, inclusief volledig verlijmde hydrokorrels. Het is daardoor niet erg als een van de plantenbakken per ongeluk wordt omgestoten door het vrolijke ge-ren van de kinderen. De kunstplant overleven het gewoon en kunnen de komende vijftien jaar nog mee. Geeft u dat niet een geruststellend gevoel? Neem vrijblijvend contact op met ons om te kijken wat wij en onze kunstplanten voor u kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug