Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Longifolia

Longifolia kunstplanten

Kunst Longifolia  zijn er in verschillende soorten en maten. Voor diverse doelen geschikt. Hieronder vindt u een overzicht van alle  Longifolia kunstplanten die De Groot Decoraties kan leveren zoals de Longifolia Liane en de Longifolia de Luxe. Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijna niet van echt te onderscheiden. Kunstplanten van de Groot decoraties verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Kunstplanten en kunstpalmen, het mooiste alternatief voor echt!

Palmen en planten

Bent u op zoek naar sfeer voor uw bedrijf? Dan komt u al gauw uit bij palmen en planten. Geen horecabedrijf, winkel of kantoor kan eigenlijk zonder deze sfeermakers bij uitstek. Alleen: echte planten hebben verzorging, licht en aandacht nodig. En dan nog is hun levensduur beperkt. De Groot decoraties heeft de perfecte oplossing: fantastische kunstplanten en kunstpalmen. Niet van echt te onderscheiden, vrijwel onderhoudsvrij en (in ieder geval bij ons) veel voordeliger dan u misschien denkt Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijna niet van echt te onderscheiden.

Kunstplanten van de Groot decoraties verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Bent u geïnteresseerd om de kunstplanten in het écht’ te zien, komt u dan eens vrijblijvend langs. Bel eerst even voor een afspraak: De Groot decoraties, uw specialist in kunstplanten 0320 413633 of 06 54220353

Verfijn uw keuze
Afmeting
Terug naar het overzicht