Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kleine kunstplantjes

Kleine kunstplanten inzetten als subtiele interieurverfraaing

Het plaatsen van kleine kunstplantjes kan jouw interieur op een subtiele manier aanzienlijk verfraaien. Niet iedereen houdt van bonte boeketten of grote, opvallende planten of bomen. Soms is een subtiele, lage, kleine kunstplant al genoeg om een ruimte nét even dat beetje extra te geven. De Groot Decoraties biedt ook in dit segment een ruime keus. Voor deze kleine kunstplantjes geldt dat je ze met een mooie, bijpassende plantenbak extra goed tot hun recht kunt laten komen. Je kan bij ons kiezen uit plantenbakken in verschillende, maten, kleuren en materialen. We kunnen de kleine kunstplantjes voor je vastzetten in de bak, zodat je de gehele plantenbak makkelijk kunt verplaatsen.

Kleine kunstplantjes voor op de vensterbank of op tafel

Het aanbod aan kleine kunstplantjes is behoorlijk ruim. Wil je echt iets kleins, dan is ‘Pluimgras’ een goede keuze. Deze lage kunstplant is slechts 12 centimeter hoog en daardoor ideaal voor op de vensterbank of op de tafel of bureau. De vrolijke kleur groen zorgt voor een frisse energie in de ruimte. Een andere leuke, kleine kunstplant voor op tafel of op de vensterbank is de ‘Agave’ van 25 centimeter hoog. Met zijn mooie dikke, donkergroene bladeren zorgt deze plant meteen voor sfeer in de ruimte.

Voor op de vensterbank zou je ook kunnen kiezen voor kleine kunstplantjes zoals de ‘Philodendron’ of de ‘Schefflera’. Beide kleine kunstplantjes hebben een hoogte van 50 centimeter en zijn daardoor nog geschikt voor plaatsing in de vensterbank. De ‘Sansiveria’ leent zich hier ook nog goed voor. Deze tijdloze klassieker is verkrijgbaar in een hoogte van 70 centimeter en staat ontzettend leuk op een lage kast.

Lage kunstplanten voor in de kamer

Indien je op zoek bent naar een lage kunstplant voor op de grond, is er ook genoeg keus. Neem bijvoorbeeld de ‘Strelitzia’. Deze prachtige kunstplant zorgt met zijn donkergroene bladeren en felgekleurde bloemen voor een tropische uitstraling. Je kan kiezen voor een hoogte van 115 of 145 centimeter. Ga je liever voor compleet groen? Kijk dan eens naar de ‘Monstera’. Met zijn grote, donkergroene bladeren waan je je meteen in de jungle. De Monstera is verkrijgbaar in twee varianten. De kleinere variant heeft een hoogte van 100 centimeter. De bladeren op deze variant zijn mooi mat. De grotere variant van de Monstera heeft een hoogte van 120 centimeter. De bladeren van deze variant hebben een iets glimmende textuur. Afhankelijk van jouw wensen, smaak en in te richten ruimte is ook deze plant een geschikte kandidaat voor in de woonkamer of op kantoor. Het aanbod is nog groter dan hierboven staat vermeld, dus neem vooral een kijkje in ons assortiment aan kleine en lage kunstplanten om je zo goed mogelijk te oriënteren.

Kleine kunstplantjes kopen doet u bij De Groot Decoraties

In het dagelijks leven breng je veel tijd door in jouw werk- en woonruimte. De aanwezigheid voor planten en bloemen – echt of nep – doet de mens goed. Met lage kleine kunstplantjes creëer je in een handomdraai een natuurlijke omgeving. Ook als je geen groene vingers hebt, kan je toch heel gemakkelijk een groene omgeving creëren. Je kan het natuurlijk zo groen en gevarieerd maken als je zelf wilt. Ben je fan van de ‘urban jungle’ trend, maar zie je het onderhoud van allerlei verschillende planten niet zitten? Probeer dan eens verschillende kleine kunstplantjes te combineren met lage (kunst) kamerplanten. Zo beschik je in een mum van tijd over jouw eigen ‘urban jungle’, zonder dat je er nog naar hoeft om te kijken.

Wil je ook lage en kleine kunstplanten gaan aanschaffen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!