Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kleine kunstplantjes

Kleine kunstplanten inzetten als subtiele interieurverfraaing

Het plaatsen van kleine kunstplantjes kan uw interieur op een subtiele manier aanzienlijk verfraaien. Niet iedereen houdt van bonte boeketten of grote, opvallende planten of bomen. Soms is een subtiele, lage, kleine kunstplant al genoeg om een ruimte nét even dat beetje extra te geven. De Groot Decoraties biedt ook in dit segment een ruime keus. Voor deze kleine kunstplantjes geldt dat u ze met een mooie, bijpassende plantenbak extra goed tot hun recht kunt laten komen. U kunt bij ons kiezen uit plantenbakken in verschillende, maten, kleuren en materialen. We kunnen de kleine kunstplantjes voor u vastzetten in de bak, zodat u de gehele plantenbak makkelijk kunt verplaatsen.

Kleine kunstplantjes voor op de vensterbank of op tafel

Het aanbod aan kleine kunstplantjes is behoorlijk ruim. Wilt u echt iets kleins, dan is ‘Pluimgras’ een goede keuze. Deze lage kunstplant is slechts 12 centimeter hoog en daardoor ideaal voor op de vensterbank of op uw tafel of bureau. De vrolijke kleur groen zorgt voor een frisse energie in de ruimte. Een andere leuke, kleine kunstplant voor op tafel of op de vensterbank is de ‘Agave’ van 25 centimeter hoog. Met zijn mooie dikke, donkergroene bladeren zorgt deze plant meteen voor sfeer in de ruimte.

Voor op de vensterbank zou u ook kunnen kiezen voor kleine kunstplantjes zoals de ‘Philodendron’ of de ‘Schefflera’. Beide kleine kunstplantjes hebben een hoogte van 50 centimeter en zijn daardoor nog geschikt voor plaatsing in de vensterbank. De ‘Sansiveria’ leent zich hier ook nog goed voor. Deze tijdloze klassieker is verkrijgbaar in een hoogte van 70 centimeter en staat ontzettend leuk op een lage kast.

Lage kunstplanten voor in de kamer

Indien u op zoek bent naar een lage kunstplant voor op de grond, is er ook genoeg keus. Neem bijvoorbeeld de ‘Strelitzia’. Deze prachtige kunstplant zorgt met zijn donkergroene bladeren en felgekleurde bloemen voor een tropische uitstraling. U kunt kiezen voor een hoogte van 115 of 145 centimeter. Gaat u liever voor compleet groen? Kijk dan eens naar de ‘Monstera’. Met zijn grote, donkergroene bladeren waant u zich meteen in de jungle. De Monstera is verkrijgbaar in twee varianten. De kleinere variant heeft een hoogte van 100 centimeter. De bladeren op deze variant zijn mooi mat. De grotere variant van de Monstera heeft een hoogte van 120 centimeter. De bladeren van deze variant hebben een iets glimmende textuur. Afhankelijk van uw wensen, smaak en in te richten ruimte is ook deze plant een geschikte kandidaat voor in de woonkamer of op kantoor. Het aanbod is nog groter dan hierboven staat vermeld, dus neem vooral een kijkje in ons assortiment aan kleine en lage kunstplanten om u zo goed mogelijk te oriënteren.

Kleine kunstplantjes kopen doet u bij De Groot Decoraties

In het dagelijks leven brengt u veel tijd door in uw werk- en woonruimte. De aanwezigheid voor planten en bloemen – echt of nep – doet de mens goed. Met lage kleine kunstplantjes creëert u in een handomdraai een natuurlijke omgeving. Ook als u geen groene vingers hebt, kunt u toch heel gemakkelijk een groene omgeving creëren. U kunt het natuurlijk zo groen en gevarieerd maken als u zelf wilt. Bent u fan van de ‘urban jungle’ trend, maar ziet u het onderhoud van allerlei verschillende planten niet zitten? Probeer dan eens verschillende kleine kunstplantjes te combineren met lage (kunst) kamerplanten. Zo beschikt u in een mum van tijd over uw eigen ‘urban jungle’, zonder dat u er nog naar hoeft om te kijken.

Wilt u ook lage en kleine kunstplanten gaan aanschaffen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!