Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstboom Laurier

Kunstboom Laurier

Laurier planten zijn erg populair om vooral bekend als haagplant of als een kruid die in de keuken wordt gebruikt. Maar tegenwoordig is deze plantensoort ook populair voor gebruik als kunstboom, dit komt vooral doordat ze weinig ruimte in beslag nemen én omdat het een groenblijvende plant is. Een minpuntje van de Laurier is dat ze behoorlijk kunnen groeien, waardoor snoeien wel nodigzakelijk is. Gelukkig heb je hier bij de kunstvorm van de Laurier geen last van! De kunstboom Laurier heeft namelijk dezelfde kleuren en uitstraling, maar het onderhouden is niet nodig. Ook verliest het zijn bladen niet. Kortom, de kunstboom Laurier is een aantrekkelijke keuze om je tuin te verfraaien.

Een zeer diverse kunstboom

De Laurier is een plant uit de laurierfamilie, afkomstig uit het oostelijk Middellandse Zeegebied (Turkije, Georgië en Griekenland). In de klassieke oudheid was de Laurier een symbool voor victorie. Julius Caesar werd dan ook altijd met een lauwerkrans (gemaakt van laurierbladen) afgebeeld. De Laurier is een zeer diverse plantensoort, van kleine tot grote exemplaren. Bij De Groot Decoraties is deze kunstplant dan ook in verschillende maten verkrijgbaar; 120 cm, 150 cm en 180 cm.

Wat zijn de voordelen van een kunstboom Laurier?

Met de kunstboom Laurier kan je elke kant op. Het is een populair alternatief voor een ‘echte’ Laurier, omdat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Daar komt bij dat je kunstbomen niet hoeft te onderhouden en ze verliezen geen bladeren. Ideaal voor mensen die geen tijd en zin hebben in het gedoe dat bij het onderhouden van planten komt kijken. Daar komt bij dat kunstplanten langer meegaan waardoor ze goedkoper zijn dan ‘echte’ planten.

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Gaat veel langer mee dan een échte Laurier
  • Vrijwel onderhoudsvrij

Een kunstboom Laurier kopen bij De Groot Decoraties

Kan je niet genoeg krijgen van deze kunstboom? Je hoeft immers geen/weinig onderhoud te verrichten aan de Laurier. De verschillende afmetingen zorgen ervoor dat de plant nooit in de weg staat in elke tuin. Je kunt vanaf 42 euro al een prachtige Laurier bestellen (afhankelijk van je keuze). Dit kan online, maar uiteraard kan je ook op afspraak langskomen bij onze vestiging in Lelystad. Zo kun je eerst zelf de kwaliteit van de kunstvorm van de Laurier ervaren.