Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstbomen met bloemen

Kunstbomen met bloemen van De Groot Decoraties

Kunstbomen met bloemen, dé nieuwe trend, zijn uitermate geschikt als stijlvolle invulling van je binnen- of buitenomgeving. Bij De Groot Decoraties, de specialist in kunstplanten en palmen, zijn er verschillende kleurrijke kunstbomen verkrijgbaar gecombineerd met volle gele, rode, roze of witte bloemen. Na aankoop hebben deze kunstbomen met bloemen bijna geen onderhoud meer nodig, terwijl ze prachtig aftekenen bij een lege hoek of bijvoorbeeld op het terras achter huis. Tegenwoordig zijn kunstplanten dermate vol van kleur dat je geen echte bomen en planten meer nodig hebt. Geen wonder dat kunstplanten met bloemen dé nieuwe trend zijn. Bloemen geven direct kleur aan het leven in en buiten huis. Doe daarom inspiratie op met het ruime aanbod aan kunstbomen van De Groot Decoraties.

Ontdek de mogelijkheden van kunstbomen

De kunstbomen met bloemen van De Groot Decoraties zijn tussen de 130 en 160 centimeter hoog waardoor ze zowel geschikt zijn voor buiten als binnen. Werk je op het kantoor, dan kun je deze decoratiemiddelen op subtiele wijze kwijt op bijna elke gewenste plek. De bloemen in deze kunstbomen zorgen voor extra kleur en vrolijkheid. Kies daarbij een geschikte plantenbak, overigens ook verkrijgbaar bij De Groot Decoraties, en je hebt een levendige omgeving gecreëerd voor jezelf en anderen. Een investering in kunstplanten is eenmalig en je hebt er vaak nog jaren plezier van.

Eenmalige investering voor meerdere jaren

De combinatie van kunstbomen en bloemen heeft meerdere voordelen, maar één daarvan is wel een heel prettig pluspunt; het gaat jaren mee. Kunstbomen hebben natuurlijk geen last van bladverlies, waardoor ze onafhankelijk van het jaargetij thuis of buiten kunnen staan. Daarnaast zijn de kunstplanten en bomen ideaal om de werkomgeving meer kleur en sfeer te geven. Kunstbomen hebben een vol blad, zijn vrijwel onderhoudsvrij en zijn niet van echt te onderscheiden waardoor het een steeds reëeler alternatief wordt voor de echte (natuurlijke) bomen en bloemen. Verder hebben de kunstbomen geen dagelijkse toedracht van water nodig om te kunnen groeien en bloeien. Zo hoef je niet veel tijd en moeite te investeren om van deze sfeermakers te genieten. Ideaal voor mensen die geen ‘groene vingers’ hebben.

Kunstbomen met bloemen kopen bij De Groot Decoraties

Bij De Groot Decoraties zijn diverse mooie opties verkrijgbaar binnen het assortiment kunstbomen en bloemen. Kies je bijvoorbeeld voor de kunstplant ‘Camelia Umbrella’, dan heb je schitterende en kleurrijke bloemen in het wit en roze. Daartegenover heb je de kunstplant ‘Wisteria’ met prachtige gele bloemen. De hangende kunstbloemen maken deze kunstboom met bloemen tot een aantrekkelijke optie binnen iedere omgeving. Tot slot vind je hier nog de ‘Kunst Strelitzia’, oftewel de paradijsvogelplant met oranje bloemen. Duurzame kunstbomen met bloemen koop je voordelig bij De Groot Decoraties. Laat je hierboven inspireren op de website of kom langs om ons assortiment eerst in het echt te zien. Vanaf €92,- heb je zelf al een exemplaar van deze nieuwe trend in (of buiten) jouw huis staan!