Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstbomen met bloemen

Kunstbomen met bloemen

Kunstbomen met bloemen; ontdek de mogelijkheden van kunstbomen

Ben je op zoek naar een stijlvolle invulling van je binnen- en buitenomgeving? Kunstbomen met bloesem zijn dé nieuwe trend. Na aankoop hebben deze kunstbomen met bloemen bijna geen onderhoud meer nodig, terwijl ze prachtig aftekenen bij een lege hoek of bijvoorbeeld op het terras achter huis. Bij De Groot Decoraties zijn deze kleurrijke kunstbomen verkrijgbaar, samen met volle gele, rode, roze of witte bloemen. Bloemen geven kleur aan het leven in en buiten huis. Tegenwoordig zijn kunstbomen dermate vol van kleur dat je geen echte bomen en planten meer nodig hebt. Doe daarom inspiratie op met het ruime aanbod van De Groot Decoraties.

Eenmalige investering voor meerdere jaren
De combinatie van kunstbomen en bloemen heeft meerdere voordelen, maar één daarvan is wel een heel prettig pluspunt; het gaat jaren mee. Een kunstboom met bloemen verliest niet haar blad en dat betekent dat het onafhankelijk van het jaargetij thuis kan staan. Ook zijn de kunstbomen ideaal om de werkomgeving kleur te geven. De kunstbomen hebben een vol blad en het minimale onderhoud dat nodig is zorgt voor een steeds reëler alternatief voor de natuurlijke bomen en bloemen. Verder hebben de kunstbomen niet dagelijks een toedracht van water nodig om te groeien en bloeien en dat maakt dat je er van kan genieten, zonder er al te veel tijd in te hoeven investeren.

De kunstbomen en bloemen van De Groot Decoraties zijn zo tussen de 130 en 160 centimeter hoog en dat maakt deze bomen zowel geschikt voor buiten als binnen. Werk je op het kantoor, dan kan je deze kunstbomen op subtiele wijze kwijt op bijna elke gewenste plek. De bloemen in deze kunstbomen zorgen voor extra kleur en vrolijkheid. Kies daarbij een geschikte pot, overigens ook verkrijgbaar bij De Groot Decoraties, en je hebt een levendige omgeving gecreëerd voor jezelf en anderen. Een investering in kunstbomen is eenmalig en je hebt er vaak nog jaren plezier van.

Mooie opties verkrijgbaar
Bij De Groot Decoraties zijn diverse mooie opties verkrijgbaar binnen het assortiment kunstbomen en bloemen. Kies je bijvoorbeeld voor de kunstplant ‘Camelia Umbrella’, dan heb je schitterende en kleurrijke bloemen in het wit en roze. Daartegenover heb je de kunstplant ‘Wisteria’ met prachtige gele bloesem. De hangende bloemen maken deze kunstboom met bloemen tot een aantrekkelijke optie binnen iedere omgeving. Tot slot vind je hier nog de ‘Seringenboom’, met volle witte of paarse bloemen. Kunstbomen met bloemen koop je voordelig en duurzaam bij De Groot Decoraties. Laat je inspireren op de website of kom langs om de kunstbomen en bloemen eerst met eigen ogen te zien. Vanaf 92 euro heb je zelf al een exemplaar van deze nieuwe trend in (of buiten) huis staan.
 

Verfijn uw keuze
Plantsoorten
Terug naar het overzicht