Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Rhapis

Kunst Rhapis

Op deze overzichtspagina vindt u alle kunstplanten die bij de plantensoort Raphis horen. Kunstplanten en kunstpalmen, het mooiste alternatief voor echt! Bent u op zoek naar sfeer voor uw bedrijf? Dan komt u al gauw uit bij palmen en planten. Geen horecabedrijf, winkel of kantoor kan eigenlijk zonder deze sfeermakers bij uitstek. Alleen: echte planten hebben verzorging, licht en aandacht nodig. En dan nog is hun levensduur beperkt. De Groot decoraties heeft de perfecte oplossing: fantastische kunstplanten en kunstpalmen. Niet van echt te onderscheiden, vrijwel onderhoudsvrij en (in ieder geval bij ons) veel voordeliger dan u misschien denkt Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijna niet van echt te onderscheiden. Kunstplanten van de Groot decoraties verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Bent u geïnteresseerd om de kunstplanten in het écht’ te zien, komt u dan eens vrijblijvend langs. Bel eerst even voor een afspraak: De Groot decoraties, uw specialist in kunstplanten 0320 413633 of 06 54220353

 

Kunst rhapis

De rhapis – ook wel bamboepalm of stokpalm genoemd – is een palmsoort die oorspronkelijk uit bepaalde delen van Azië komt. De echte plant heeft van nature weinig licht nodig en dat is waarom je hem in Nederlandse huishoudens vaak kunt tegenkomen. Verder heeft de rhapis weinig bijzondere verzorging nodig en ook dat komt veel mensen goed uit. Wat meer water in de zomermaanden en wat extra voeding in gedurende de donkere periode van het jaar is al voldoende. Toch zijn er ook mensen die liever een kunst rhapis kopen.

Wat maakt een kunst rhapis dan zo uniek?

Palmbomen hebben direct iets tropisch en met een kunst rhapis in je bedrijfsinterieur of bij je thuis voeg je dan ook een echt zonnestraaltje aan je ruimte toe. De plant is lekker vrolijk door zijn springerige en puntige bladeren aan langere stengels. Doordat de bladeren wat dichter op elkaar staan en soms moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn, heeft de plant een spontane uitstraling waar je meteen blij van wordt. De plant doet het dus niet alleen goed bij feesten of partijen met een tropisch thema.

Kenmerken van de kunst rhapis

De kunst rhapis is nauwelijks van echt te onderscheiden en dat komt vooral door de dunne en lange blaadjes. Je zou bijna kunnen zeggen dat de rhapis een chaotische plant is door de vele bladeren en de manier waarop ze met elkaar verweven kunnen zijn. Mensen die bij een plant van structuur en nette lijnen houden, kiezen waarschijnlijk niet voor de kunst rhapis. Zij worden vast blijer van een van onze monstera of strelitzia kunstplanten.

Positieve aspecten aan een kunst rhapis

  • Het is een volle en vrolijke plant waardoor je geen extra kunstplanten meer nodig hebt om een ruimte op te vullen.
  • Je krijgt de kunstplant in verschillende formaten, waardoor je een mooie groep kunt maken als je er een paar kiest. (Hoogten van de rhapis bij De Groot Decoraties variëren tussen de 110 en 230 centimeter.)
  • De rhapis kunstplant voegt sfeer en warmte aan een bedrijfsruimte of evenement toe.
  • Kunstplanten zorgen er ook voor dat een verder wat legere ruimte (bij de receptie bijvoorbeeld) minder hol klinkt en niet meer kaal is.

Minder leuke kanten van de kunst rhapis

  • Ondanks dat de bladeren en stengels van de plant nauwelijks van echt te onderscheiden zijn, is het toch vooral een mooie plant om van een afstandje te bekijken.
  • Het stofvrij maken van kleiner blad is vaak een intensievere klus dan het schoonhouden van een kunstplant met een paar grotere bladeren.

Genieten van de kunst rhapis in jouw interieur? Wacht niet langer en bestel

De rhapis kunstplant is er in zoveel verschillende formaten, dat je zou kunnen gaan twijfelen over welke maat bij jouw ruimte of interieur past. Tegelijkertijd is een kunstplant een eenmalige aankoop die je voor flink wat jaartjes doet waarbij je liever geen miskoop wilt begaan. Maak voor alle zekerheid een afspraak met ons om in Lelystad de kunstplanten in het echt te zien. Het zal je zeker helpen beslissen.

Verfijn uw keuze
Afmeting
Productgroepen
Terug naar het overzicht