Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunst grassen

Zo groen als kunst siergras

Als u op zoek bent naar kunstplanten voor in uw interieur, denkt u misschien niet gelijk aan kunst siergras. Veel mensen denken dat (hoge) siergrassen saaie planten zijn. Dit is een grote misvatting. Wanneer u verder kijkt dan het gras dat u kent van weilanden en voetbalvelden, zal u zien dat siergras wel degelijk een lust voor het oog kan zijn. Er bestaan verschillende soorten, dus voor zowel binnen als buiten is kunst siergras een geschikt decoratiemiddel. Onze kunst siergrasplanten worden net als alle andere planten en bomen gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor wordt gegarandeerd dat de kwaliteit van de plant jaar na jaar goed blijft, zelfs als deze buiten wordt geplaatst.

Waarom kiezen voor kunst siergras?

Misschien denkt u bij de aanschaf van kunstplanten niet meteen aan siergras. De kunst siergrasplant heeft echter veel voordelen te bieden. Hij is bijvoorbeeld makkelijk te combineren met andere planten, doordat er geen bloemen, stam of drukke kleuren aan te pas komen. De plant past daardoor in elk interieur en in elke tuin. Met de kunst siergras weet u ook precies wat u in huis haalt: ‘what you see is what you get.’ Daarnaast heeft de plant een enorm rustgevend karakter. Dit komt doordat de lengte van de sprieten doet denken aan de weelderigheid van een andere grassoort; namelijk die van riet. Dit effect wordt natuurlijk nog versterkt wanneer de wind erdoorheen waait.

Gewone of extra luxe uitvoering

In het assortiment van De Groot Decoraties vindt u twee soorten kunstgras. De ‘gewone’ variant en de ‘luxe’ variant. De gewone variant is leverbaar in een hoogte van 100 centimeter en heeft een mooie, frisgroene kleur. De luxe variant is leverbaar in twee hoogtes; 90 centimeter en 120 centimeter. Deze variant heeft een iets luxere uitstraling, doordat de plant een geleidelijk kleurverloop heeft naar boven toe. De sprieten worden donkerder aan de bovenkant, waardoor een gelijkenis met riet te zien is.

Aanpassen aan interieur of exterieur

Met een mooie, bijpassende plantenbak kun je het kunst siergras helemaal laten aansluiten bij de inrichting van uw huis, kantoor of tuin. U kunt het zo bont of zo neutraal maken als u zelf wilt. Plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; van rood tot geel en van zwart tot wit. Ook heeft u een ruime keuze in materialen. Kunststof, steen of hout? Alles is mogelijk.Onze plantenbakken zijn leverbaar in verschillende formaten, zodat u dat met de hoogte van het kunst siergras kunt afstemmen. Alles is dus compleet aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Kunst siergras kopen doe je bij De Groot Decoraties!

Voor mensen zonder groene vingers biedt kunst siergras dé mogelijkheid om een industriële of betegelde tuin te voorzien van voldoende groen. De plant leent zich goed voor plaatsing in rijen of blokken. Een grijze, saaie tuin of binnenplaats is dus snel omgetoverd tot een levendig, groen paradijsje. Maar ook binnenshuis of op kantoor misstaat kunst siergras niet. De rustgevende uitstraling heeft een positieve uitwerking op de rest van de ruimte en de mensen die zich in de ruimte bevinden. En het beste van alles is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verkleuring. Kunst siergras is en blijft groener dan het gras aan de overkant. Bekijk daarom snel het assortiment aan kunst siergrassen van De Groot Decoraties!