Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > kunst Bananenbomen

Kunst Bananenbomen

Onze kunst bananenbomen zijn uitermate geschikt voor grote ruimtes zoals zwembaden. De wat kleinere bananenbomen zijn ook geschikt voor thuis of op kantoor, mits het in een mooie plantenbak is geplaatst. Bij De Groot Decoraties zijn kunst bananenbomen in diverse soorten en maten beschikbaar. Vanaf 145 cm tot 300 cm. Welke kunst bananenboom je ook koopt, vanwege de warme uitstraling vrolijken deze planten elk ruimte op. Ben je op zoek naar echte sfeermakers die een ruimte goed opvullen? Laat je dan inspireren door ons assortiment aan bananenbomen.

Waarom kiezen voor een kunst bananenboom?

Kunstplanten hebben lang te maken gehad met een slecht imago. Dit komt vanwege het feit dat nep planten vroeger totaal niet leken, voelden en roken als echte planten. Gelukkig is dit tegenwoordig al lang niet meer zo. De kunst bananenbomen van De Groot Decoraties zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Dit komt doordat we natuurlijke (echte) stammen gebruiken, terwijl de bladeren en bananen van kunststof gemaakt zijn. Deze combinatie van natuur en kunststof zorgt ervoor dat onze bananenbomen net echt lijken, ruiken en voelen. Omdat kunstplanten steeds realistischer en natuurlijker eruit zien, kiezen steeds meer mensen voor kunstplanten.

Voordelen van del banenboom als kunstplant

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Goedkoper dan echte planten
  • Rendabele investering
  • Zeer geschikt als decoratiemiddel voor thuis en op kantoor

Voor mensen die geen tijd, zin of groene vingers hebben zijn kunstbomen een goed alternatief voor echte planten. Een kunst bananenboom is dus ideaal voor mensen met een druk dagelijks leven die meer prioriteit geven aan andere dingen.

Kunst bananenboom kopen bij de Groot Decoraties

Het kopen van een kunst bananenboom heeft dus vele voordelen. De kunst bananenbomen van de Groot Decoraties zorgen voor een warme sfeer en komen in elke ruimte tot zijn recht. Ze zijn niet van echt te onderscheiden, vrijwel onderhoudsvrij en veel voordeliger dan je denkt. Bekijk hierboven ons assortiment of maak een afspraak om deze sfeermakers in het echt te zien.

Afspraak maken

Verfijn uw keuze
Afmeting
Productgroepen
Terug naar het overzicht