Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kentia

Kentia kunstpalmen

De Kentia kunstpalmen zijn de sfeermakers bij uitstek. Door hun tropische uitstraling zorgen deze kunstpalmen voor een ambiance waarin men zich prettig voelt. Deze kunstpalmen zijn in diverse hoogten en modellen verkrijgbaar. De Kentia kunstpalmen XL-versie hebben tweemaal zo veel blad als de gewone.

Waarom is deze kunstplant zo populair?

De Kentia kunstpalm dankt zijn populariteit aan zijn exotisch uitstraling en wordt veel gebruikt in speelfilms. Op aarde zijn er in zo’n 4.000 soorten palmen, de meeste soorten vinden hun oorsprong in de tropische landen. De bekendste palmensoorten voor huis en kantoor zijn de Areca palmPhoenix palm en natuurlijk de Kentia palm. Dit zijn met de kokospalmen de meest nagemaakte kunstpalmen.

Kenmerken Kentia kunstpalmen:

De Kentia-palm heet eigenlijk Howea forsteriana en is van origine afkomstig van Lord Howe, een eiland voor de kust van Australië. Tegenwoordig wordt deze populaire palm overal gekweekt.

Waarom zou u kiezen voor een Kentia kunstpalm?

De echte Kentia palmen hebben veel onderhoud nodig en krijgen al snel gele bladeren, ook hun houdbaarheid is beperkt. De Groot heeft voor jou de perfecte oplossing: Kentia kunstpalmen.

Kunstplanten en kunstpalmen, het mooiste alternatief voor echte planten! Wilt u meer sfeer voor uw bedrijf? Dan komt u al gauw uit bij palmen en planten.

Voordelen Kentia kunstpalm:

  • Niet van echt te onderscheiden.
  • Vrijwel onderhoudsvrij.
  • Rendabele investering.

Nadelen echte Kentia palm:

  • Hebben veel onderhoud nodig.
  • De houdbaarheid is beperkt (ze krijgen al snel veel gele bladeren)
  • Niet voordelig.

Geen horecabedrijf, winkel of kantoor kan eigenlijk zonder planten als sfeermaker. Echte planten hebben helaas veel verzorging, licht en aandacht nodig. En dan is hun levensduur nog steeds beperkt. De Groot Decoraties heeft gelukkig dé perfecte oplossing: fantastische kunstplanten en kunstpalmen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden, vrijwel onderhoudsvrij en (in ieder geval bij ons) veel voordeliger dan u misschien denkt. Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Kentia kunstpalmen kopen? Bekijk ons aanbod!

Kunstplanten van de Groot Decoraties zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Bent u geïnteresseerd om de kunstplanten in het écht’ te zien, kom dan gerust eens langs. Bel eerst even voor een afspraak: De Groot decoraties, uw specialist in kunstplanten 0320 413633 of 06 54220353.

Verfijn uw keuze
Afmeting
Productgroepen
Terug naar het overzicht