Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Cycaspalm

Cycaspalm

Cycaspalmen worden steeds meer in de entrees van kantoren en andere grote panden geplaatst. Dit komt omdat ze door hun lengte goed opvallen en omdat ze met hun sierlijke bladeren het interieur een zomerse en luxe uitstraling geven. Op deze pagina vind je een overzicht van alle Cycaspalmen die bij De Groot Decoraties verkrijgbaar zijn. Bekijk ons aanbod om je te laten inspireren.

Kenmerken van Cycaspalmen

Wanneer je op zoek bent naar een plant die een grote ruimte moet opvullen, dan is de Cycaspalm een goede oplossing. De Cycaspalm kenmerkt zich door zijn grote en sierlijke bladeren die erg lijken op de bladeren van een varen. Vandaar de deze palm ook bekend staat als de Varenpalm. Deze grote plant past goed bij een entree voor op kantoor, maar ze zijn ook geschikt als decoratie voor in je huis.

Voordelen van een Cycas kunstpalmen

Helaas hebben palmen verzorging, licht en aandacht nodig. En dan nog is hun levensduur beperkt. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing: de Cycas kunstpalm. Deze kunstpalm is niet van echt te onderscheiden. Dit komt doordat we natuurlijke stammen gebruiken, in combinatie met bladeren die van kunststof gemaakt zijn. Daarnaast is deze kunstpalm vrijwel onderhoudsvrij en voordeliger dan een echte Cycas.

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Tropische en luxe uitstraling
  • Gaat veel langer mee dan een echte Cycas (voordeliger)
  • Vrijwel onderhoudsvrij

Cycas kunstpalm kopen bij De Groot Decoraties

Wil jij een Cycaspalm kopen, maar heb je geen tijd, zin of kennis om de palm te verzorgen? De Cycas kunstpalm is een goed alternatief voor een echte Cycas. De kunstpalm is een echte sfeermaker en staat goed in de entree van je kantoor of huis. Bij de Groot Decoraties is deze palm verkrijgbaar in 3 verschillende maten; 130 cm, 160 cm en 190 cm. Deze tropische sfeermaker is vanaf 88 euro te bestellen. Ben je geïnteresseerd om de Cycas kunstpalm in het echt te zien, kom dan gerust langs. Neem contact of bel even voor een afspraak: 0320 413633 of 06 54220353.