Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Croton

Croton kunstplanten

Heb je behoefte aan vrolijkheid in jouw woonkamer of kantoor? Dan is een Croton kunstplant voor jou bij uitstek dé perfecte huiskamerplant. Vanwege de verschillende gekleurde bladeren zorgen deze planten voor meer sfeer in elke ruimte. Op deze pagina vind je een overzicht van alle Croton kunstplanten die wij in ons assortiment voeren. Laat je daarom inspireren door het assortiment van De Groot Decoraties.

Kenmerken van Croton planten

De Croton kenmerkt zich door zijn mooie gekleurde bladeren. Geen wonder dat deze plant ook wel Wonderstruik wordt genoemd. Deze kamerplanten hebben ‘roots’ uit de regio Indonesië en India. Als je op zoek bent naar een plant die wat meer sfeer in huis of kantoor brengt, is een Croton een goede oplossing. Deze kamerplant is bij ons in verschillende maten verkrijgbaar: 120 cm, 150 cm, 180 cm en 230 cm.

Voordelen van een Croton kunstplant

Kunstplanten hadden een lange tijd last van een slecht imago. Niet geheel onterecht; want de eerste kunstplanten zagen er ook nep uit. Tegenwoordig neemt de populariteit van kunstplanten juist toe. Het is een populair decoratiemiddel geworden omdat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Daar komt bij dat kunstplanten vrijwel onderhoudsvrij zijn, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mensen die geen tijd en zin hebben in het onderhouden van ‘echte’ planten. Dat kunstplanten goedkoper zijn (op de lange termijn) dan echte planten is ook een reden dat steeds meer mensen voor kunstplanten kiezen.

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Geschikt voor bijna elke ruimte
  • Gaat veel langer mee dan een échte Cordyline
  • Vrijwel onderhoudsvrij

Croton kunstplanten kopen bij De Groot Decoraties

Voor mensen die geen tijd, zin of groene vingers is een Croton kunstplant dus een goed alternatief voor echte Croton planten. Onze kunstplanten hebben (echte) stammen en bladeren van kunststof. Hierdoor zijn ze nauwelijks van echte planten te onderscheiden. Met een Croton kunstplant en zijn gekleurde bladeren zorg je direct voor meer sfeer in elke ruimte. Bekijk daarom ons assortiment en laat je inspireren door ons aanbod.