Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Cordyline Fruticosa

Cordyline Fruticosa

De populariteit van de Cordyline Fruticosa kunstplant is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit komt vooral doordat deze planten ideaal zijn als decoratiemiddel voor in de huiskamer. Welke Cordyline je ook koopt, vanwege de zomerse uitstraling vrolijken deze kunstplanten elk huiskamer op. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor op het balkon of terras. Op deze overzichtspagina vind je alle kunstplanten die bij de plantensoort Cordyline Fruticosa horen. Laat je daarom inspireren door het assortiment van De Groot Decoraties.

Kenmerken van Cordyline planten

Als je op zoek bent naar een plant die elke ruimte kan opvullen, is een Cordyline Fruticosa een goede oplossing. De Cordyline Fruticosa kenmerkt zich vooral door zijn stijve/puntige bladeren in combinatie met en zijn dunne en lange stengels. Deze grote kunstplant past goed bij een huiskamer en kantoorruimte. Vanwege de tropische uitstraling kun je zien dat de Cordyline Fruticosa oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt.

Voordelen van een Cordyline Fruticosa als kunstplant

Het is geen geheim dat kunstplanten lang te maken hebben gehad met een slecht imago. Toch zien steeds meer mensen de voordelen van kunstplanten als decoratiemiddel. Dit komt doordat kunstplanten nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Bij De Groot Decoraties gebruiken wij (echte) stammen, in combinatie met bladeren die van kunststof gemaakt zijn. Deze combinatie van natuur en kunst zorgt ervoor dat onze Cordyline Fruticosa kunstplanten net echt lijken, ruiken en voelen.

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Geschikt voor bijna elke ruimte
  • Gaat veel langer mee dan een échte Cordyline
  • Vrijwel onderhoudsvrij

Cordyline Fruticosa kunstplant kopen bij De Groot Decoraties

Voor mensen die geen tijd, zin of groene vingers zijn kunstplanen dus een goed alternatief voor echte Cordyline Fruticosa. De Cordyline van De Groot Decoraties staat goed in bijna iedere huiskamer, kantoorruimte, terras of balkon. Een Cordyline Fruticosa kopen kan al vanaf €116,50 bij de Groot Decoraties. Laat je daarom inspireren door ons aanbod!