Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Capi Europe

Capi Europe

Capi Europe maakt vandaag de dag ongewone binnen- en buitenpotten. De producten staan bekend om hun lichte gewicht en unieke design, in alle soorten en maten en om hun vorst-, UV- en vochtbestendigheid. De producten zijn te herkennen aan het hoge afwerkingsniveau en aan de natuurlijke uitstraling. De kunststof bloempotten zijn niet te onderscheiden van echt aardewerk. Wil jij ook een plantenbak van Capi Europe die bij jouw smaak past? Bekijk dan hieronder het aanbod van De Groot Decoraties en laat je inspireren.

Design bloempotten voor binnen en buiten

Capi Europe plantenbakken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Ze zijn namelijk voorzien van een dubbelwandige isolatielaag: hierdoor wordt de plant in de zomer beschermt tegen de hitte en in de winter tegen de vorst. Ideaal toch? De bloempotten beschikken daarnaast over een gaatje aan de onderkant zodat overtollig water kan weglopen. Dit is belangrijk omdat de plantenbak zo niet kan barsten. De plantenbakken van Capi Europe passen in iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon.

Wat zijn de voordelen?

  • Weersbestendig (tegen hitte, vorst en UV-stralen)
  • Niet te onderscheiden van echt aardewerk
  • Makkelijk te verplaatsen (licht materiaal)
  • 100% recyclebaar
  • Voor binnen en buiten
  • Breukbestendig
  • Inclusief 10 jaar garantie

Plantenbak van Capi Europe kopen bij De Groot Decoraties

In ons aanbod vind je naast plantenbakken van Capi Europe veel andere design plantenbakken. Denk bijvoorbeeld aan een stoere, klassieke, luxe of een natuurlijke plantenbak. Ook zijn onze bloempotten verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij De Groot Decoraties vind je dus altijd een plantenbak die bij jouw smaak past. Laat je daarom inspireren door ons aanbod!

Verfijn uw keuze
Materiaal
Terug naar het overzicht