Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Bonsai

Bonsai kunstplanten

Ben je op zoek naar meer sfeer voor op jouw werkplek? Dan kom je al snel uit bij Bonsai kunstplanten. Deze planten zorgen met hun prachtig gevormde stammen en fraai bladeren voor een rustgevend gevoel. Een Bonsai is daarom de ideale kantoor en kamerplant. Bij De Groot Decoraties zijn deze kunstplanten in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Op deze pagina vind je een overzicht van alle Bonsai kunstplanten die wij aanbieden. Bekijk ons aanbod voor meer informatie en inspiratie.

Fleur je werkplek op met onze Bonsai kunstplanten

De aanwezigheid van een kunst Bonsai merk je direct. De kunst Bonsai heeft een typisch Oosterse uitstraling die het interieur direct meer sfeer geeft. Maar het fleurt de ruimte niet alleen op, de kunstplant zorgt ook voor een relaxte en rustgevende sfeer waardoor je productiviteit en creativiteit toeneemt. Hierdoor zijn deze kunstplanten ideaal voor op kantoor, daarnaast zijn ze ook geschikt als kamerplant. Een kunst Bonsai plant kenmerkt zich met hun kronkelvormige stammen en fraaie bladeren. Wil je van je interieur een urban jungle maken, dan kan een Bonsai natuurlijk niet ontbreken.

Waarom kiezen voor een kunstplant?

Het nadeel van een echte Bonsai is dat je ze regelmatig moet verzorgen en dat ze veel bladeren verliezen. En hoe goed je de plant ook verzorgt, de levensduur is alsnog beperkt. Ga daarom voor een Bonsai kunstplant. Inmiddels zijn kunstplanten niet van echt te onderscheiden, doordat we natuurlijke natuurlijke stammen gebruiken, in combinatie met bladeren die van kunststof gemaakt zijn. Daarnaast is een kunstplant vrijwel onderhoudsvrij en gaan ze langer meer dan een echte.

Voordelen van de Bonsai kunstplant:

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Zorgt voor een rustgevende sfeer (ideaal voor op kantoor)
  • Gaat langer mee dan een echte Bonsai
  • Vrijwel onderhoudsvrij

kunst Bonsai kopen bij De Groot Decoraties

Binnen ons aanbod vind je kunst Bonsai planten in verschillende soorten en maten. Van kleine kamerplantjes voor op de vensterbank of bureau tot bonsai bomen met een lengte van 160 cm. Door het gebruiken van hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat de Bonsai kunstplant levensecht lijkt. Geef je kantoor daarom een exotische maar relaxte sfeer met één van onze Bonsai kunstplanten. Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op, of bezoek onze locatie in Lelystad (op afspraak). Zo kun je onze Bonsai kunstplanten eens in het ‘echt’ bewonderen en om advies vragen.