Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Bamboe

Bamboe kunstplanten

Onze bamboe kunstplanten zijn een combinatie van natuur en kunst. De bamboe stammen van deze kunstplanten zijn namelijk natuurlijk geproduceerd, terwijl de volgroene bladen kunst zijn. Bamboe kunstplanten kunnen sterk variëren in hoogte en omvang en dat maakt ze tot een veelzijdige optie voor de invulling van diverse ruimtes. Of u nu thuis een kunst bamboe wilt plaatsen of op de werkvloer, het fleurt elke ruimte op met haar exotische en warme uitstraling. Bij De Groot Decoraties zijn deze bamboe kunstplanten dan ook in diverse soorten aanwezig, volledig met diversiteit in de stam van de bamboe zelf. Laat u daarom inspireren door deze speciale kunstplant uit ons assortiment.

Waarom kiezen voor bamboe kunstplanten?

Kunstplanten hebben er jaren over gedaan om een positief imago te krijgen, maar tegenwoordig maken steeds meer mensen er gebruik van. De uitstraling van kunstplanten is dan ook nog nauwelijks te onderscheiden van die van natuurlijke planten. De bamboe kunstplanten gaan nog een stapje verder, want u hebt hier te maken met natuurlijke stammen in combinatie met kunstachtige bladeren. Omdat de stam natuurlijk is, hebben bamboe kunstplanten geen extra voedingsstoffen nodig om de gehele plant en bladeren te voeden. De kunstplant bamboe is zelfs qua geur nog maar amper te onderscheiden van de natuurlijke versies. Kortom, ze zien er superrealistisch en natuurlijk uit.

Wat zijn de voordelen?

  • Niet van echt te onderscheiden.
  • Lage onderhoudsvereisten.
  • Een exotische toevoeging aan alle ruimtes van uw huis, geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Gaat veel langer mee dan een echte bamboe.
  • Rendabele investering.

Een groot voordeel van de bamboe kunstplant is, naast de bijna identieke uitstraling en geur, uiteraard de lage onderhoudsvereisten. Een bamboe kunstplant kan af en toe wel wat water gebruiken om de stammen sterk te houden, maar de bladeren hebben dit niet nodig. U kunt bamboe kunstplanten in elke mogelijke ruimte kwijt, zowel buiten als binnen. In tegenstelling tot een natuurlijke en echte bamboe, gaat de bamboe kunstplant vaak tot in de lengte der jaren mee. De Groot Decoraties heeft een mooi assortiment met de beste merken van bamboe kunstplanten. Denk daarbij aan de Kunstplant Bamboe OrientalBamboe Deluxe of de Royal Bamboe. Vooral de New Giant bamboe kunstplant heeft een extra dikke stam, dat maakt het tot een indrukwekkende plant.

Bamboe kunstplanten kopen bij De Groot Decoraties!

De bamboe kunstplanten zijn niet te hoog, maar hebben voor elke ruimte de juiste lengte. Om u genoeg keuze te geven, kunt u bij De Groot Decoraties doorgaans kiezen uit lengtes tussen de 70 en 220 centimeter. Wilt u de bamboe kunstplant op het terras achter huis hebben, dan kiest u voor de hogere optie, waarbij u binnen natuurlijk uit beide kunt kiezen. Bamboe kunstplanten zien er goed uit in de vensterbank, maar ze kunnen ook een lege hoek op stijlvolle wijze vullen. De groene bladen van de kunstplant bamboe zien er natuurlijk uit en dat geeft een aantrekkelijke sfeer in huis. Vanaf 36 euro heb je zelf ook al een prachtige bamboe kunstplant in huis. Bekijk daarom ons ruime aanbod van bamboe kunstplanten!