Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Anthurium

Anthurium kunstplanten

Ben je op zoek naar meer sfeer voor jouw bedrijf? De Groot Decoraties heeft de oplossing; Anthurium kunstplanten. Een Anthurium kunstplant van De Groot Decoraties fleurt namelijk elke ruimte op met haar natuurlijk en warme uitstraling. Geen horecabedrijf, winkel of kantoor kan eigenlijk zonder deze sfeermakers. Onze Anthurium kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden, vrijwel onderhoudsvrij en (in ieder geval bij ons) veel voordeliger dan dat je misschien denkt. Op deze overzichtspagina vind je alle kunstplanten die bij de plantensoort Anthurium horen. Ben je geïnteresseerd om de kunstplanten in écht het te zien, kom dan eens vrijblijvend langs. Bel eerst even voor een afspraak: 0320 413633 of 06 54220353.

Waarom kiezen voor kunstplanten?

Het nadeel van echte planten is natuurlijk dat je ze moet verzorgen. Om te voorkomen dat jij of jouw werknemers alle kantoorplanten moeten verzorgen, zijn kunstplanten een betere oplossing. Veel van onze kunstplanten bestaan deels uit natuurlijke materialen. Zo zijn de stammen vaak natuurlijk geproduceerd, terwijl de bladeren van kunststof zijn gemaakt. Het voordeel hiervan is dat de kunstplanten van De Groot Decoraties nauwelijks te onderscheiden zijn van echte planten. Zelfs de geur van een kunstplant lijkt precies op de geur van een echte plant. Daar komt bij dat kunstplanten vrijwel onderhoudsvrij zijn, en veel langer mee gaan.

Wat zijn de voordelen van de kunstplant Anthurium?

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Lage onderhoudsvereisten
  • Fleurt elke ruimte direct op
  • Gaat lang mee
  • Voordelig

Anthurium kopen bij De Groot Decoraties

Bij De Groot Decoraties is de Anthurium kunstplant verkrijgbaar in drie maten. Tegen een meerprijs kunnen wij de plant in een bijpassende sierpot plaatsen (bijvoorbeeld de Vaso Mio Rondo). Het nadeel van echte planten is natuurlijk dat je ze moet verzorgen. Met natuurlijke uitstraling van de kunstplant Anthurium geef je jouw kantoor direct meer sfeer. Vanaf 67 euro heb je al een prachtige Anthurium op kantoor. Bekijk daarom ons aanbod of maak een afspraak om de kunstplant in het echt te zien.

Verfijn uw keuze
Afmeting
Terug naar het overzicht