Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Alocasia

Alocasia kunstplanten (olifantsoor)

Als je op zoek bent naar; grote kunstplanten, dan zijn de Alocasia kunstplanten uitermate geschikt voor jou. Dit zijn namelijk volle planten met grote bladeren en een stevige stam. Met een Alocasia kunstplant (beter bekend als een olifantsoor) kun je alle kanten op. Deze kunstplant staat overal mooi; van een landelijk of klassiek interieur, maar ook in een wat meer modernere inrichting. De Groot Decoraties heeft diverse maten van deze unieke plant in kunstvorm in het assortiment. Laat je daarom inspireren en fleur jouw huis of kantoor op onze Alocasia kunstplanten.

Kenmerken van de olifantsoor plant

De Alocasia wordt in de volksmond ook wel een olifantsoor genoemd. Vanwege de grote bladeren (die lijken op een olifantsoor) is deze bladplant een echte blikvanger in je interieur. De olifantsoor behoort tot een van de meest populaire bladplanten omdat die geschikt is voor vrijwel alle woonstijlen. Een Alocasia plant is daarnaast ook de ideale plant voor wanneer je van je interieur een urban jungle wil maken.

Voordelen van een Alocasia als kunstplant

Het nadeel van een echte Alocasia is dat de plant veel onderhoud vereist en veel blad verliest. Om te voorkomen dat je deze plant na een tijdje weer moet weggooien, kun je bij De Groot Decoraties kiezen voor een kunstvorm van deze plant. Het voordeel hiervan is dat je ze niet hoeft te onderhouden en dat ze veel langer meegaan. Ze verliezen namelijk geen bladeren en de kleur zal niet veranderen.

  • Ideaal voor je urban jungle
  • Geen bladverlies
  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Bijna niet te onderscheiden van een echte plant
  • Past goed in vrijwel elk interieur

Olifantsoor kunstplant kopen bij De Groot Decoraties

Bij De Groot Decoraties is de Olifantsoor in verschillende hoogten verkrijgbaar; van 80 cm (met 10 bladeren) en 100 cm (met 14 bladeren) tot 120 cm. Deze laatste uitvoering heeft 3 stammen en 22 bladeren. Voor 66 euro heb je al een Alocasia kunstplant, en kun je jouw interieur direct meer sfeer geven. Bekijk daarom ons assortiment en bestel jouw ideale kunstplant. Tegen een meerprijs kunnen wij de kunstplant in een sierpot zetten met verlijmde hydrokorrels.

Verfijn uw keuze
Afmeting
Terug naar het overzicht