Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > test

test

Sfeervol Groen voor een zakelijke prijs.

Bent u opzoek naar sfeer voor uw bedrijf? Dan komt u al gauw uit bij palmen en planten.

Geen kantoor, winkel of horeca kan eigenlijk zonder deze sfeermakers bij uitstek. Zij zorgen voor een ambiance waarin bezoekers zich prettig zullen voelen en maken de ruimte ‘ levendig’.

Alleen: echte planten hebben verzorging, licht en aandacht nodig. En dan nog is hun levensduur beperkt.

De Groot Decoraties heeft voor u de perfecte oplossing: fantastische kunstplanten en palmen. Niet van echt te onderscheiden, vrijwel onderhoudvrij en (in ieder geval bij ons) veel voordeliger dan u misschien denkt. Dat komt omdat wij groot inkopen en scherp calculeren.

Een selectie van onze kunstplanten en palmen ( en die scherpe prijzen dus) vind u op onze website.Bent u geïnteresseerd om de kunstplanten in het écht’te zien, kom dan eens vrijblijvend langs.

Bel eerst even voor een afspraak: De Groot decoraties 0320 413633.

Nooit meer korrels over de vloer.

Al onze kunstplanten en palmen kunnen wij voor u in een bijpassende plantenbak zetten. Met speciaal verpakkings schuim zetten wij de plant of palm vast in de plantenbak naar keuze en werken de toplaag af met verlijmde hydrokorrels.

Zo blijft de plant op palm altijd recht in de plantenbak staan en is makkelijk te verplaatsen.En valt hij een keer om, dan heeft u geen last van losse korrels over de vloer.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we u graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug