Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Mooie opdracht van Oosterlicht college te Vianen.

Mooie opdracht van Oosterlicht college te Vianen.

Mooie opdracht om kunstplanten te leveren van Oosterlicht college te Vianen.

De school is verbouwd en heeft nu meer lokalen, het restaurant opgeknapt en een nieuwe Aula met een groot podium. De interieur bouwer heeft plantenbakken gemaakt en wij werden gevraagd om de sfeer te verhogen met onze kunstplanten.In oktober 2019 zal het officieel worden geopend.

Grote Ficus kunstplant in de Aula.

In de door een interieurbouwer gemaakte plantenbak hebben wij een grote Kunstficus van drie meter hoog geplaatst. Deze kunstplant komt goed tot zijn recht in de hoge ruimte.

Kunstplanten Ficus Lyrata voor het Restaurant.

Het Oosterlicht college heeft ook een restaurant voor praktijkgericht onderwijs.

In het nieuw ingerichte restaurant hebben wij Ficus Lyrata kunstplanten kant en klaar in sierpot geplaatst om de sfeer te verhogen.

Elke donderdag avond is het restaurant geopend en kunt u daar genieten van een avond culinaire hoogstandjes  bereid en geserveerd door de leerlingen van Horeca, Bakkerij en Recreatie. Een driegangen diner voor nog geen € 10,00

Achten en twintig kunstplanten boven op het  ”dak “ van het podium.

In de aula van de school is een groot podium en daarop hebben wij 28 kunstplanten geplaatst die vanaf de eerste  etage ziet het eruit als een binnen tuin met verschillende soorten kunstplanten, Allocasia, Kentia, Bamboe , Ficussen en Crotons. Wel hebben wij de hydrokorrels verlijmd met twee componenten lijm om te voorkomen dat de leerlingen er mee gaan gooien.

Drie  room divider plantenbakken opgemaakt met kunstplanten.

Naast de trap is een podium  waar je kunt zitten , om te voorkomen dat de leerlingen van het podium aflopen en niet de trap heeft de school drie plantenbakken platen maken en hebben wij ter plaatse de plantenbakken opgemaakt met kunstplanten en de toplaag voorzien van verlijmde hydrokorrels.

Voor ons een mooie opdracht waar het Oosterlicht College lang plezier van gaat hebben.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we u graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug