Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstplanten voor kantoor

Kunstplanten voor kantoor

Kunstplanten voor kantoor

Planten zijn de ultieme sfeermakers voor uw bedrijf. Ze maken een ruimte levendig en zorgen voor een prettige en rustgevende sfeer waarin medewerkers optimaal kunnen presteren en bezoekers zich prettig voelen. Maar ze hebben ook verzorging, licht en aandacht nodig. En daar heeft u niet altijd de tijd voor. Kunstplanten voor kantoor, winkel & horeca zijn de slimme oplossing.

Voordelen

Net als echte planten hebben ook kunstplanten voor kantoor een groot aantal voordelen voor uw bedrijf en voor uw medewerkers. U creëert er bijvoorbeeld een aantrekkelijke werkplek mee die creativiteit stimuleert en stress vermindert. Kortom, meer gelukkige werknemers die hun werk nóg beter kunnen doen. Maar er is meer:

Duurzame investering

In tegenstelling tot echte planten hebben kunstplanten geen beperkte levensduur. Ze vergaan niet. En dus hoeft u slechts één keer te investeren om nog jarenlang te kunnen profiteren van alle voordelen van een groene werkomgeving!

Kostenefficiënt

Kunstplanten voor kantoor zijn kostenefficiënt. Vanwege de onderhoudsvrije aard zijn er immers geen follow-up kosten voor bijvoorbeeld voeding of hydrokorrels aan verbonden. Wel zo prettig, nietwaar?

Meer productiviteit

Kunstplanten zorgen ook voor meer productiviteit op de werkvloer; u bent geen kostbare tijd kwijt aan de verzorging. En omdat de planten niet vervangen hoeven te worden houdt u de werkomgeving intact en zo verstoort u de workflow niet!

Extra service

Al onze kunstplanten voor op kantoor zijn niet van echt te onderscheiden en vrijwel onderhoudsvrij. Precies zoals u mag verwachten. Bij De Groot gaan we echter nog een stapje verder. Met speciaal verpakkingsschuim zetten wij de plant vast in een plantenbak naar keuze en werken we toplaag af met verlijmde hydrokorrels. Dat maakt de planten makkelijk te verplaatsen. Zonder rommel. U heeft er op die manier écht geen omkijken meer naar!

Ook kunstplanten voor kantoor?

Bent u ook overtuigd van de voordelen van kunstplanten op kantoor? Bekijk ons assortiment en laat u inspireren of kom langs om uw favoriete modellen in het echt te zien. Bestel gemakkelijk online of bel 0320-413633 en maak een vrijblijvende afspraak!

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we u graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug